Winkelwagen

90 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €35,-

Klantenservice 085 990 4942

Beoordelingen

Beste klant, wij willen u graag informeren dat we de authenticiteit van de product beoordelingen niet kunnen waarborgen. Dit komt vooral omdat wij niet in staat zijn om elk beoordeling te controleren die geplaatst wordt op de webshop. Wij willen het graag zo houden dat iedereen die onze webshop bezoekt een beoordeling kan achterlaten over zijn ervaring met artikelen uit ons assortiment, het nadeel hiervan is dat de kans bestaat dat meerdere beoordelingen niet authentiek / passend zullen zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Hoe gaan wij om met beoordelingen

Positieve reviews worden direct geplaatst. Negatieve reviews worden eerst intern beoordeeld. Daarna wordt contact opgenomen met de schrijver om de ‘klacht’ te bespreken en te beproeven of dit kan worden opgelost. Zo ja, dan wordt gevraagd of de klant de review wil intrekken of aanvullen/herschrijven. Als de klacht niet kan worden opgelost, dan wordt bekeken of de schrijver terecht heeft geklaagd. Zo ja, dan wordt de review geplaatst. Zo nee, dan wordt de review niet geplaatst. Een onterechte klacht is bijvoorbeeld als geklaagd wordt over de levertijd, terwijl wel binnen de overeengekomen levertijd is geleverd.

Bol.com

Bij Poqlo.nl staat het belang van de klant hoog in het vaandel. Veilig betalen, een geborgen privacy, liefst 90 dagen bedenktijd* en meer faciliteiten die garant staan voor een betrouwbaar verkoopkanaal.


Bol.com

Onze klanten geven ons 9.0 – 10 (Gebaseerd op 10000+ beoordelingen)

* Let op: dit geldt niet voor huishoudelijke apparaten. Bij die producten heeft u 48 uur de tijd, vanaf het moment dat u de bestelling heeft ontvangen, om ons op de hoogte te stellen van schade, onvolledige bestelling, of als u deze wilt retourneren.